Lid Worden

Crescendo kan op alle fronten nieuwe leden gebruiken, welk instrument je ook bespeelt, er is altijd een plek beschikbaar. Mits dit instrument binnen een fanfare bezetting past. Om bij Crescendo te spelen heb je geen HaFaBra dipoma’s nodig. Wanneer je zelf geen instrument bezit, kun je ook een instrument in bruikleen van de vereniging krijgen, dit is kosteloos. De contributie bedraagt €15,- per maand. Ben je onder de 21 jaar of student dan is de contributie maar €5,- per maand.

Leren spelen??
Speel je nog geen instrument maar het lijkt jou ontzettend leuk?
Dan biedt crescendo de mogelijkheid om jou lessen aan te bieden. Ook in dit geval krijg je een instrument van Crescendo te leen. Op dit moment heeft Crescendo 5 leerlingen, welke snel vordering maken en misschien dit jaar al in het orkest kunnen plaatsnemen. Alle blaasinstrument lessen worden gegeven door onze dirigent, wil je liever een slagwerk instrument spelen? Dan zijn hier ook voldoende mogelijkheden voor.

Wij zoeken ter versterking van de bezetting nog mensen die kunnen spelen op:
– Trombone
– Bas

Speel je een ander instrument welke in de muziekvereniging past, en heb je interesse om lid te worden van Crescendo? Geen probleem, ook jij past vast binnen het orkest.

Voor meer informatie over de vacatures, lid worden of les, neem dan vrijblijvend contact op met bestuurslid Sjoerd v/d Meer op het nummer 0513 688638