Sponsoring

Donateurs

Muziekvereniging Crescendo heeft veel kosten. Deze kosten bestaan onder andere uit het aanschaffen van nieuwe muziek arrangementen en composities, reparaties/onderhoud/aanschaf van muziekinstrumenten en het organiseren van concerten.

Daarom is de steun van donateurs van groot belang. De kosten als donateur bedragen €5,– per jaar. De leden komen 1 x per jaar (in de meeste gevallen in maart) langs om dit bedrag in ontvangst te nemen.

Ook de sponsoring van bedrijven en organisaties wordt steeds belangrijker voor de vereniging. Dit om de kosten van bijvoorbeeld concerten te kunnen dekken.

Wilt u donateur worden, de vereniging sponsoren of uw wilt meer informatie? dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de penningmeester Hennie Woudstra op het telefoonnummer 0513 688930.


RECLAME OP DE WEBSITE
Daarnaast is het ook mogelijk om het logo van uw bedrijf/organisatie op de website van Crescendo te plaatsen. Dit met uw eigen bedrijfsboodschap, aanbiedingen, contact gegevens etc. en met één klik op uw logo wordt u doorgestuurd naar uw website. Dit kan voor maar €10,– per jaar!

Een uitgebreid sponsor-pakket is natuurlijk ook mogelijk. Voor meer informatie over web sponsoring kunt u per mail contact opnemen met de website beheerder door op de onderstreepte link te klikken.

Daarnaast is Crescendo erg blij met de sponsoren die o.a. De diverse eigen concerten financieel mede mogelijk maken:
– Werktijd BV uitzendburo
– Siebe de Vries, verzekeringen, sparen, hypotheken,regiobank
– Volbeda flowerfarm
– Dameskapsalon Siebenga


Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Crescendo De Knipe een warm hart toedraagt mogelijk om Crescendo De Knipe GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar http://www.crescendodeknipe.nl

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Crescendo De Knipe een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Crescendo De Knipe kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Crescendo De Knipe.